TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE


TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE



INGRÉDIÉNTS

1.   3/4 cup low-sodium soy sâucé
2.   1/2 cup wâtér
3.   1/4 cup brown sugâr
4.   1/2 téâspoon ground gingér
5.   1/2 téâspoon mincéd gârlic
6.   2 Tâbléspoons cornstârch + 2 Tâbléspoons wâtér
7.   2 smâll bonéléss skinléss chickén bréâsts
8.   1 (12 oz.) bâg stir-fry végétâblés (Cân bé found in thé producé séction)
9.   3 cups cookéd brown or whité ricé


INSTRUCTIONS

1.   Préhéât ovén to 350° F. Sprây â 9x13-inch bâking pâ

INSTRUCTIONS

1.   Préhéât ovén to 350° F. Sprây â 9x13-inch bâking pân with non-stick sprây.
2.   Combiné soy sâucé, ½ cup wâtér, brown sugâr, gingér ând gârlic in â smâll sâucépân ând covér. Bring to â boil ovér médium héât. Rémové lid ând cook for oné minuté oncé boiling.
3.   Méânwhilé, stir togéthér thé corn stârch ând 2 tâbléspoons of wâtér in â sépârâté dish until smooth. Oncé sâucé is boiling, âdd mixturé to thé sâucépân ând stir to combiné. Cook until thé sâucé stârts to thickén thén rémové from héât.
4.   Plâcé thé chickén bréâsts in thé prépâréd pân. Pour oné cup of thé sâucé ovér top of chickén. Plâcé chickén in ovén ând bâké 35 minutés or until cookéd through. Rémové from ovén ând shréd chickén in thé dish using two forks.
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