The Perfect Peach Pie
All those gorgeous fresh peaches were the inspiration I needed to make my first Peach Pie. It was absolute PERFECTION!
The flavor of the fresh peaches is up front and delicious, the pie isn’t overly sweet which allows the peach flavor and natural sweetness to come shining through.
Ingrédiénts
- Pie crust récipé yiélding two crusts for â 9 inch pié or
- 1 pâckâgé pâstry for â 9 inch doublé crust pié 15 ouncé
- 5 cups slicéd péâchés ( slicé thé péâchés âbout 1/2 inch thick)
- 1 égg béâtén
- 1 Tâbléspoon lémon juicé
- 1/4 cup âll purposé flour
- 1/4 cup cornstârch
- 3/4 cup whité sugâr
- 1/4 cup brown sugâr
- 1/2 téâspoon cinnâmon
- 1/4 téâspoon sâlt
- 2 Tâbléspoons cold buttér
Instructions
- Préhéât ovén to 450 dégréés
- In â lârgé bowl combiné thé slicéd péâchés ând lémon juicé, géntly toss togéthér. Plâcé thé slicéd péâchés in â colândér to drâin. Don't skip this stép, this éliminâtés somé of thé juicé so your pié won't bé soupy âftér it's cut. Whén I drâinéd my péâchés I colléctéd âlmost â 1/4 cup of juicé. Drâin péâchés âbout 10 - 15 minutés. Plâcé drâinéd péâchés in â lârgé bowl.
- Plâcé oné homémâdé or pré-mâdé pié crust in thé bottom of â 9 inch pié pân. Brush thé pié crust (bottom ând sidés) with â littlé of thé béâtén égg. This kééps thé crust from gétting soggy. Kéép thé rést of thé béâtén égg to brush on thé top crust.
- In â médium sizé bowl combiné thé flour,cornstârch,sugârs,cinnâmon ând sâlt. Stir to combiné. Pour thé flour mixturé ovér thé drâinéd péâchés ând géntly fold thém togéthér.
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full recipes : bunnyswarmoven.net
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